Vår & Sommarmeny
Sommar-meny
Förrätt
Pilgrimsmusslor med färsk sauterad kål & skaldjursemulsion
-
Laurent Miquel Chardonnay/Viognier 450:- /flaskan
-
Chablis anthalie & Gilles Févre, Frankrike 650:- /flaskan
Varmrätt
Ankbröst med tryffelrisotto & ljummen sparrissallad
-
Pino Noir, Gianni Tessari, Veneto, Italien 500:- /flaskan
-
Pinot Noir, Paracombe Winesm,Adelaide Hills, Australien 645:- /flaskan
Dessert
Vaniljkokta rabarber med vaniljglass
-
Carlin de Paolo Moscato d’Asti 90:- / glaset 760:-
760:-
Förrätt
Vitsparris med brynt smör-hollandaise & forellrom
-
Côte du Rhone Blanc, Domaine de la solitude, Frankrike 500:-
-
Leitz Magic Mountain Riesling, Rheingau, Tyskland 645:-
Varmrätt
Grillad kalvrygg med ramslökskräm, potatis och palsternacksterrine
-
Barbera D’alba Froi, Massimo Rivetti, Piemonte, Italien 500:- /flaskan
-
Domaine Santa Duc Côtes du Rhône, Les Quattre Terres, Frankrike 695:- /flaskan
Dessert
Passionfruktstarte med italiensk maräng och hallon
-
Eiswein Schmitt och Söhne, Rheinhessen, Tyskland, 100:- / glaset
770:-
Förrätt
Carpaccio på kalv med ramslökskräm & hyvlad wrångebäcksost
-
Pino Gris, Jules Muller, Alsace, Frankrike 620:- /flaskan
-
Pinot Noir, Paracombe Winesm, Adelaide Hills, Australien 645:- /flaskan
Varmrätt
Halstrad gös med färska betor, rostad lökbuljong & örtslungad färskpotatis
-
Sauvignon Blanc Vinconniere, Loire, Frankrike 460:- /flaskan
-
Jean – Marc Brocard, Chablis Sainte Claire, Frankrike 700:- / flaskan
Dessert
Vitchokladmousse portvinsjordgubbar
-
Quinta De La Rosa Ruby Resesrve, Port, Portugal 100: - /glaset
765:-
Förrätt
Tonfisk med sallad på oliver, parmesan, kapris, sardeller,
vinägerkokt lök & krutonger
-
100 Hills Riesling, Wittman, Rheinhessen, Tyskland 500:-
-
Pinot Grigio, Tenuta Sant Antonio, Veneto, Italien 620:-
Varmrätt
Lammfilé med rostad vitlökssky, ugnsbakade tomater och
örter & potatiskaka
-
Le Page Vignelaure, Coteaux d’Aix en Provence, Frankrike 550:-
-
Monti Garbi Ripasso, Tenuta Sant Antonio, Italien 650:-
Dessert
Champagnesorbet med mandelflarn och färska bär
-
Carlin de Paolo Moscato d’Asti 90:- / glaset
-
Lanson Le White Sec, Champagne, 180:- / glaset
760:-
Förrätt
Tartar på hälleflundra med tryffel och dragon
-
Pino Gris, Jules Muller, Alsace, Frankrike 620:- /flaskan
-
Pinot Grigio, Tenuta Sant Antonio, Veneto, Italien 620:-
Varmrätt
Havskatt med gräddkokta nässlor, skaldjursbuljong &
örtslungad färskpotatis
-
Paracombe Sauvignon Blanc, Adeleide Hills, Australien 630:-
-
Sancerre Sophie Bertin, Loire, Frankrike 700:-
Dessert
Flädersorbet med smultronsås
-
Carlin de Paolo Moscato d’Asti 90:- / glaset
755:-
Förrätt
Nässelsoppa med pocherat ägg
-
Paracombe Sauvignon Blanc, Adeleide Hills, Australien 630:-
-
Sancerre Sophie Bertin, Loire, Frankrike 700:-
Varmrätt
-Bakad färskkål med libbsticka, brynt citronsmör, grönsparris
och belugalinser
-
Côte du Rhône Villages Réserve, Domaine de la Solitude, Rhône 500:- / 100:-
Dessert
-
Valfri dessert från ovanstående menyer
625:-
Vårbuffé
Kyckling gremolata
Foccacia med tapenade och färskost med örter
Blandad sallad
Tomatsallad med parmesan & örter
Risonisallad med räkor, fänkål
Tonfisk med sallad på oliver, parmesan, kapris, sardeller & vinägerkokt lök
Ankpastrami med rostade grönsaker & ramslök
Sparrissallad
Gazpacho & rödräka
Blandade betor med honung & rostade nötter
Rabarberkompott med vaniljkräm
650:-
625:-
Vår & Sommarmeny
Vi kommer ut med nya menyer till våren i mars 2025.