Vår & Sommarmeny
Sommar-meny
Förrätt
Kammussla med grillade grönsaker, parmesan- och tryffelkräm
-
Due Bianco, Gianni Tessari, Veneto, Italien 550:- /flaskan
Huvudrätt
Halstrad havskatt med skaldjursquenell, tomatbuljong, primörer och dillslungad potatis
-
Albariño Abadia San Campio, Terras Gauda, Rías Baxías, Spanien 650:- /flaskan
Dessert
Vit chokladmousse med hallonsorbet och salt kolasås
-
L´or de Vignelaure Sauvignon Blanc, Provence 85:- / glaset
770:-
Förrätt
Rimmat lättrökt ankbröst med sparrissallad, rostad hasselnöt och portvinssirap
-
Weissburgunder, Bürklin-Wolf, Pfaltz, Tyskland 750:- /flaskan (vitt)
-
Pinot Noir, Gianni Tessari, Veneto, Italien 550 :- / flaskan (rött)
Huvudrätt
Halstrad röding med grillad spetskål och gräddkokta vårmurklor
-
Godello, Gargalo, Monterrei, Spanien 660:- /flaskan
Dessert
Champagnesorbet
-
Moscato d´Asti Canelli, L´Armagnia, Piemonte, Italien 85:- / glaset
765:-
Förrätt
Vit sparris med beurre blanc och forellrom
-
Scheurebe, Wagner-Stempel, Rheinhessen, Tyskland 560:- /flaskan
Huvudrätt
Grillad kalventrecôte med ramslökssmör, primörer och vitvinssky
-
Barbera d´Alba Froi, Massimo Rivetti, Piemonte, Italien 560:- /flaskan
Dessert
Bakade rabarber med vaniljglass och krokant
-
Wachenheimer Riesling Auslese, Bürklin-Wolf, Tyskland 95: - /glaset
780:-
Förrätt
Sotad tonfisk med syrade tomater, basilika, gruyère-ost och rostade pinjenötter
-
Grüner Veltliner Messwein, Stift Göttweig, Kremstal, Österrike 560:- /flaskan
Huvudrätt
Örtmarinerat lammrack med bakad vårlök, örtsky och rostad färskpotatis
-
Le Page de Vignelaure Cabernet/Merlot, Ch. Vignelaure, Provence, Frankrike 550:- /flaskan
Dessert
Citronbavaroise med jordgubbskompott smaksatt med mynta
-
L´or de Vignelaure Sauvignon Blanc, Provence 85:- / glaset
-
Lanson Le White Sec, Champagne, 180:- / glaset
775:-
Förrätt
Nässelsoppa med pocherat ägg
-
Touraine Sauvignon Blanc, Domaine Alpha Loire, Frankrike 560:- /flaskan
Huvudrätt
Ljummen primörsallad med örtsås, bakad majrova och rostade pumpafrön
-
Touraine Sauvignon Blanc, Domaine Alpha Loire, Frankrike 560:- /flaskan
-
Petit Pittacum, Bodegas Pittacum, Bierzo, Spanien 550:- /flaskan (rött)
Dessert
Valfri från ovanstående menyer
600
Vårbuffé
- Sparrissoppa
- Grön bönsallad
- Tomatsallad
- kronärtsskocka med parmesan,
- svartpepparsotad tonfisk med syrlig tomat, basilika och oliver,
- skaldjurssallad,
- citronkyckling med rostad palsternacka,
- kalvrostbiff med rostad färskpotatis och primörer
- Dessert: Vaniljpannacotta med rabarberkompott
650:-
625:-
Vår & Sommarmeny
Vi kommer ut med nya menyer till våren i mars 2025.