Restaurang & Festvåning

Restaurangens stilfulla miljö ställer krav på en smakupplevelse som kan matcha omgivningens förstklassiga estetik. Det kravet gör vi vårt allra yttersta för att leva upp till. Vi erbjuder säsongsbetonade menyer med stor flexibilitet och möjlighet till anpassning. Vi prioriterar närodlat och erbjuder även en ekologisk meny.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Läkaresällskapet för att boka arrangemang eller festvåning hos oss.
Oavsett om ni kommer till oss som privatperson eller konferensgäst står husets vackra festvåning till ert förfogande.

I historiska lokaler mitt i Stockholms city arrangerar vi er lunch eller middag såväl till vardags som till fest – från bröllop och disputationer till födelsedagsfester, firmafester, minnesstunder samt catering – hjälper vi er att göra er stora dag så minnesvärd som möjligt.

Boka vår stora matsal

Våra nyrenoverade vackra matsalar i jugendstil med ljusa trädetaljer och högt i tak är en fantastisk inramning för alla typer av sammankomster. De tre matsalarna ligger i svit så de kan nyttjas av ett sällskap alternativt av tre separata. I vår stora matsal dukar vi  för upp till 120 personer och i de två mindre för 35 resp 20 personer.

En trappa upp i huset ligger det vackra handmålade Klubbrummet med tillhörande salong. Här passar det utmärkt för ett sällskap upp till 45 personer. Utöver detta finns det unika lokaler för samling, mingel och välkomstdrink.

Vi arrangerar allt från lunch för en person till middag för större sällskap eller hela festen åt er – med passande mat för bröllop, födelsedagskalas, studentmottagningar, disputationer, firmafester eller vid andra traditioner och högtider.

Välkomna att kontakta oss för önskemål eller menyförslag. I menypriserna ingår lokal, personal, städning och garderobiär. Varmt Välkomna till Svenska Läkaresällskapets Restaurang och Festvåning