Höstmeny
Förrätt
Kalvpastrami med karljohansvampkräm, syrad blomkål och hasselnötsvinägrett
/ Flaskan
-
Quinta de la Rosa DouRosa, Portugal 520:-
Varmrätt
Halstrad rödingfilé, skaldjursbuljong, potatispuré smaksatt med lagrad prästost och vitvinsbrässerad savojkål
/ Flaskan
-
Rudeles Albillo 23, Ribera del Duero, Spanien 500:-
-
Stadt-Krems Grüner Veltliner Reid Weinzierlberg, Kremstal, Österrike 650:-
Dessert
Tarte au citron med italiensk maräng och hallon
/ Glaset
-
Chateau Vignelaure L´Or de Vignelaure, Provence, Frankrike 100:- /g
760:-
Förrätt
Skaldjurssoppa med bakad gruyèreost och nybakat kuvertbröd
/ Flaskan
-
Nittnaus Chardonnay Réserve, Burgenland, Österrike 655:-
-
Quinta de la Rosa White Réserve, Douro, Portugal 655:-
Varmrätt
Ankbröst med jordärtskockskräm smaksatt med tryffel, portvinssky och höstgrönsaker
/ Flaskan
-
Gianni Tessari Pinot Noir, Italien 520:-
-
Villa Burgundia Gamay/Pinot Noir, Bourgogne, Frankrike 550:-
Dessert
Tarte Tatin med vaniljglass
/ Glaset
-
Dupont Givre de Glace, Normandi 110:-
760:-
Förrätt
Tonfisktartar med sesam, soja, lime och sallad på pak choi
/ Flaskan
-
Clüsserath Vom Schiefer Riesling, Mosel, Tyskland 625:-
-
Weingut Rings Riesling Estate Trocken, Pfalz, Tyskland 655:-
Varmrätt
Halstrad kungsfisk med fänkål, musselbuljong smaksatt med dill samt örtslungad potatis
/ Flaskan
-
Domaine Botti Saint-Véran, Bourgogne, Frankrike 585:-
-
Weingut Rings Riesling Estate Trocken, Pfalz, Tyskland 655:-
Dessert
Varma hjortron med bavaroise och mandelkaka
/ Glaset
-
Nittnaus Exquisite Beerenauslese, Burgenland, Österrike 100:-
765:-
Förrätt
Halstrade kammusslor, betor smaksatta med krondill och friterad svartrot
/ Flaskan
-
Pierre Riffault Sancerre, Loire, Frankrike 750:-
-
Laurent Perraud Vinconniere Sauvignon Blanc, Loire, Frankrike 500:-
Varmrätt
Hjortinnanlår med kantareller, rotfrukter, äpple och sauce veneur
/ Flaskan
-
Vincent Paris Crozes-Hermitage, Rhône, Frankrike 665:-
-
Chionetti Barbera d´Alba San Sebastiano, Piemonte, Italien 680:-
Dessert
Champagnesorbet med mandelflarn och bär
/ Glaset
-
L´armagnia Moscato d´Asti Canelli, Piemonte, Italien 90:-
770:-
Förrätt
Jordärtskocka med tryffelkräm, bakad lök samt friterad grönkål
/ Flaskan
-
Domaine Botti Saint-Véran, Bourgogne, Frankrike 655:-
-
Nittnaus Chardonnay Réserve, Burgenland, Österrike 655:-
Varmrätt
Bakad blomkål med karljohansvamp, ljummen äppelsallad samt timjansbuljong
/ Flaskan
-
Gianni Tessari Pinot Noir, Italien 520:-
-
Villa Burgundia Pinot Noir/Gamay, Dufouleur, Bourgogne, Frankrike 580:-