Kanapéer
40:-/st
- Crostini, brie och fikonmarmelad
- Rostad paprika med chevre och basilikakräm
- Pastrami på ankbröst med karljohansvampkräm
- Forelkom med rödlökskräm och syrad rödlök
- Anklevermousse med picklad blomkå
- l Sotod lax med örkräm och friterad purjolök
- Sotad tonfisk med rostad vitlökskräm och syrad tomat
- Marinerade kronärtskockor med getost
- Skagenröra
- Sikaforsrora (renstek och pepparrot)
Plockmat
- Tre franska ostar (Cryer, brie de meaux, bleu de casos) 110:–
- Charkuterier, prosciutto, tryffelsalami, lomo 110:-
- Karljohanssvampssoppa 65:-
- Ceviche 65:-
- Crudite 60:-
- Ostron 30:-/st
- Små smörrebröd 65-
Snacks
- Skål med rotfruktschips 75:-
- Skål med Marcona mandel 100:-
- Skål med Oliver 65:-
- Pub mix 65:-
Nya snittar
Inkokt vitsparris med ramslökskräm
Honungsglacerade betor med rostade frön