Kanapéer

40:-/st

  • Crostini, brie och fikonmarmelad
  • Rostad paprika med chevre och basilikakräm
  • Pastrami på ankbröst med karljohansvampkräm
  • Forelkom med rödlökskräm och syrad rödlök
  • Anklevermousse med picklad blomkå
  • l Sotod lax med örkräm och friterad purjolök
  • Sotad tonfisk med rostad vitlökskräm och syrad tomat
  • Marinerade kronärtskockor med getost
  • Skagenröra
  • Sikaforsrora (renstek och pepparrot)

Plockmat

  • Tre franska ostar (Cryer, brie de meaux, bleu de casos) 110:
  • Charkuterier, prosciutto, tryffelsalami, lomo 110:-
  • Karljohanssvampssoppa 65:-
  • Ceviche 65:-
  • Crudite 60:-
  • Ostron 30:-/st
  • Små smörrebröd 65-

Snacks

  • Skål med rotfruktschips 75:-
  • Skål med Marcona mandel 100:-
  • Skål med Oliver 65:-
  • Pub mix 65:-

Nya snittar

Inkokt vitsparris med ramslökskräm
Honungsglacerade betor med rostade frön