Kanapéer

46:-/st

  • Crostini, brie och fikonmarmelad
  • Rostad paprika med chevre och basilikakräm
  • Pastrami på ankbröst med karljohansvampkräm
  • Forelkom med rödlökskräm och syrad rödlök
  • Anklevermousse med picklad blomkål
  • Sotad lax med örtkräm och friterad purjolök
  • Sotad tonfisk med rostad vitlökskräm och syrad tomat
  • Marinerade kronärtskockor med getost
  • Skagenröra
  • Sikaforsrora (renstek och pepparrot)
  • Inkokt vitsparris med ramslökskräm
  • Honungsglacerade betor med rostade frön

Plockmat

  • Bakad prästost med gurksallad och löjrom 80:-
  • Sparris med tryffelaioli 70:-
  • Gazpacho med stekt gambas räka 65:-
  • Kalvtartar med dragonkräm och parmesan 70:-
  • Ört & vitlöks portabello med duxell 65:-
  • Sotad tonfisk med mango, tomat, lime och soya 70:-
  • Tartar på torsk med cintron svartpeppar och dillkräm 65:-
  • Ostron, franska fine de claire, storlek 3, 30:- 

Snacks

  • Skål med rotfruktschips 75:-
  • Skål med Marcona mandel 100:-
  • Skål med Oliver 65:-
  • Pub mix 65:-

Köket väljer

  • Bakad prästost med gurksallad och löjrom 80:-
  • Sparris med tryffelaioli 70:-
  • Gazpacho med stekt gambas räka 65:-
  • Kalvtartar med dragonkräm och parmesan 70:-
  • Ört & vitlöks portabello med duxell 65:-
  • Sotad tonfisk med mango, tomat, lime och soya 70:-
  • Tartar på torsk med cintron svartpeppar och dillkräm 65:-
  • Ostron, franska fine de claire, storlek 3, 30:- 

Låt våra kockar komponera tre stycken snittar, en vegetarisk, en kött och en fiskbaserad för 120:-