Kanapéer
46:-/st
- Crostini, brie och fikonmarmelad
- Rostad paprika med chevre och basilikakräm
- Pastrami på ankbröst med karljohansvampkräm
- Forelkom med rödlökskräm och syrad rödlök
- Anklevermousse med picklad blomkål
- Sotad lax med örtkräm och friterad purjolök
- Sotad tonfisk med rostad vitlökskräm och syrad tomat
- Marinerade kronärtskockor med getost
- Skagenröra
- Sikaforsrora (renstek och pepparrot)
- Inkokt vitsparris med ramslökskräm
- Honungsglacerade betor med rostade frön
Plockmat
- Bakad prästost med gurksallad och löjrom 80:-
- Sparris med tryffelaioli 70:-
- Gazpacho med stekt gambas räka 65:-
- Kalvtartar med dragonkräm och parmesan 70:-
- Ört & vitlöks portabello med duxell 65:-
- Sotad tonfisk med mango, tomat, lime och soya 70:-
- Tartar på torsk med cintron svartpeppar och dillkräm 65:-
- Ostron, franska fine de claire, storlek 3, 30:-
Snacks
- Skål med rotfruktschips 75:-
- Skål med Marcona mandel 100:-
- Skål med Oliver 65:-
- Pub mix 65:-
Köket väljer
- Bakad prästost med gurksallad och löjrom 80:-
- Sparris med tryffelaioli 70:-
- Gazpacho med stekt gambas räka 65:-
- Kalvtartar med dragonkräm och parmesan 70:-
- Ört & vitlöks portabello med duxell 65:-
- Sotad tonfisk med mango, tomat, lime och soya 70:-
- Tartar på torsk med cintron svartpeppar och dillkräm 65:-
- Ostron, franska fine de claire, storlek 3, 30:-
Låt våra kockar komponera tre stycken snittar, en vegetarisk, en kött och en fiskbaserad för 120:-